Eva Lång

Mina ben gick in i väggen idag
Från Fjällnäs mot Malmagsvålen - vidare mot Glänvålen som vi hade som dagens mål och där vände vi hemåt till husvagnen igen.
 
När vi begav oss iväg på löpturen kände jag mig fräsch och återhämtad efter fjällvandringen vi gjort under söndag - onsdag och jag tänkte att idag blir det skönt att springa. Men borta vid Glänvålen började mina ben ge vika rejält och jag började faktiskt fundera på hur det skulle gå till för att kunna springa sträckan hem till campingen. Jag insåg ganska snabbt att jag behövde kombinera väldigt långsam löpning tillsammans med vandring och då gick det faktiskt rätt okej. Jonas däremot han var fortfarande pigg när vi vände hemåt vid Glänvålen så han sprang extrasvängar och mötte mig lite här och där på fjället. Han kändes outtröttlig idag (som så många gånger genom åren med honom), han har aldrig varit lätt att matcha. Men så hände något och under de sista km gick även hans ben in i väggen. Det var en jättekonstig känsla....från höfterna och nedåt fanns liksom inget krut kvar överhuvudtaget. Ovanför höfterna och uppåt kändes det som om jag var pigg och alert och borde kunna springa...
 
Nåväl vi kom ut på en fin löprunda på fjället och nu är vi nöjda med vad Fjällnäs har erbjudet oss under våra dagar här. En mysig liten camping, med väldigt trevliga ägare så hit tänker vi att vi gärna återvänder. I morgon drar vi vidare till Loftsdalen och skall dejta med Mia och Hobbe i några dagar. Ser fram emot det.
 
(null)

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null)

(null)     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress