Eva Lång

Lycklig, trött och gråtmild
Det känns som om luften gått ur mig!
Jag har precis fått semester och är helt tom på något sätt.
 
Jag har varit med om ett fantastiskt vackert och underbart bröllop som för alltid kommer att vara sparat som det finaste minne i mitt hjärta. Vår dotter har gift sig med sin käresta.
 
Jag har träffat mamma för första gången sedan i september. Hon har bott hos oss i över en vecka i samband med att Lina gifte sig och åkte hem idag och det gjorde att både mina och mammas ögon tårades. För min del tror jag det var av lycka över att hon varit här och att vi fått vara tillsammans igen. 
 
Så fort jag ser bilder från bröllopet kommer det tårar av lycka.
 
Min hund är gammal och det gör ont i hjärtat. Hon mår nog rätt okej men vi ska på semester på tisdag och denna gång skall hon få stanna hemma med barnen. Det känns jättekonstigt och är känslomässigt jobbigt, hon skall ju liksom vara med där på fjället med oss. MEN så blir det inte denna resan. Hon får det bra hemma.
 
Ja jag har verkligen åkt och åker fortfarande en känslomässig karusell och det tar på krafterna. Jag har tränat väldigt lite, har faktiskt inte orkat och inte haft motivation. Men som sagt nu är det semester och det kommer att bli såååå bra för mig att få åka till fjälls med Jonas och husvagnen och veta att Solda har det så bra med sina småmattar och småhussar hemma.
 
Idag kom vi ut på en fin löptur på 75 min guidad av Lina. Trots mitt mood av känslostormar och tårar lite nu och då så kändes det riktigt bra att springa och det bådar gott inför kommande två veckor i fjällen.
 
Längtar!!
 
Dagens löptur.
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress