Eva Lång

I morgon är det bröllop!
Nu längtar jag verkligen till i morgon. Min älskade Lina ska gifta sig och jag sitter här i sängen och skriver och gråter... av lycka och alla möjliga känslor som kommer upp inom mig.
 
Jag har kämpat på med fyllningen av tårtorna idag. Det tog lång tid att få ordning på 6 st tårtor, dessutom fick jag kassera en och grädda en ny och det hade jag väl inte riktigt räknat med...men att baka glutenfritt är inte helt enkelt i bland och dessa tårtor skall vara både gluten- och laktosfria. Jag har dock haft mamma med mig under hela förmiddagens stök med tårtorna och det var väldans bra. Hon assisterade och hjälpte mig på bästa sätt. Tack Mamsen!
Tidigt i morgon bitti skall jag upp och garnera tårtorna för att sedan köra ut dem till restaurangen där middagen skall vara. Att jag fick uppgiften att göra tårtorna var nog mycket just för att de skall vara gluten- och laktosfria samt att brudparet tycker att den gräddtårtan jag gör brukar smakar bra. Så nu hoppas jag verkligen att "brukar smaka bra" även gäller i morgon...man är ju ganska självkritisk i detta läget kan jag säga.
 
Här står de i lånat kylskåp från grannen och väntar på att garneras med jordgubbar.
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress