Eva Lång

Fjällnäs
Vi har checkat in vagnen på Fjällnäs fjällcamping i en vecka. Några av dagarna skall vi fjällvandra med tältövernattningar medans vagnen får stå kvar här . Men fram till söndag skall vi vara här och gotta oss i husvagnen.
 
Igår var det riktigt kyligt väder när vi kom hit, endast 11 grader varmt. Det var man inte riktigt van vid så varmtröjan åkte på och långbyxorna. Men idag var det solsken och ca 20 grader, perfekt för att springa runt på fjället tänkte vi och så körde vi en orienteringsbana som finns här på andra sidan vägen upp mot kroktjärnsstugan.
 
Personligen så tyckte jag att det var en kul bana fram till kontroll 12 sedan så var det kuliga över... Det blev svårt, jag fick upptramp i hälsenan, fick gå en del och myggen formligen anföll mig därnere i fjällbjörksterrängen. Tyckte det började bränna på vaden och när jag tittade så tror jag det satt 50 mygg på min svarta långa strumpa och jag ljuger inte. Har aldrig sett något liknande!

Uppe vid kontroll 5 ligger Kroktjärnsstugan och där var det riktigt fint. Så vi bestämde oss för en avstickare från OL banan och sprang mot västra Kroktjärn som ligger några km bort. Väl där vände vi tillbaka till kontroll 5 och fortsatte orienteringen ned från fjället mot campingen. Jag slutade vid näst sista kontrollen för där hade jag fått nog. Som sagt det var kul till kontroll 12 så jag hängde i nästan hela banan. 

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

Tvätta håret i en fjällsjö det är gött det!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress