Eva Lång

Finaste brudparet någonsin
Kanske lite partisk, MEN det var ett helt magiskt bröllop i lördags och först nu börjar jag återhämta mig från allt som jag varit med om. Det har varit stora känslostormar inombords under några dagar.
 
Efter alla funderingar under mer än ett års tid om hur det skulle bli, hur många skulle vi få vara? Skulle de kunna gifta sig i kyrkan? Hur skulle man placera gästerna och hur länge får restaurangen hålla öppet? Så många frågor under denna tid och så lite svar. MEN till slut så kom det besked som gjorde att bröllopet kunde genomföras med ett mycket trevligt upplägg. 
 
Bästa restaurangen Haganäs ordnade bästa förhållandena som en bröllopsmiddag kan ha, vilka proffs de är. Stora Tuna kyrka var precis så mäktig som man bara kan önska. Programmet med prästen och solosången i kyrkan var toppen. Amanda, solisten sjöng rakt in i våra hjärtan. Inte ett öga torrt någon gång under vigseln. I alla fall inte mina ögon...
 
Brudparet, sååå vackert! En perfect match som Jonas sa i vårt tal.
 
Brudparet Lina och Erik hade anlitat proffsfotograf och filmare och jag har sett några bilder och det blir spännande att få se fler framöver. Jag själv däremot lade undan telefonen och tog inte fram den på hela kvällen. Alltså inte ett foto, och det är helt märkligt för att vara mig. Därför hade jag inte en enda bild som jag kunde lägga till bloggen. Ända tills för en liten stund sedan när brudgummen tänkte på svärmor och sände några fina bilder som fotografen tagit. Jag har också fått några bilder från floristen. Visar några bilder här idag och kommer garanterat med mera från denna fantastiska dag längre fram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress