Eva Lång

Slår ett slag igen för Friskis onlineträning
Friskis & Svettis onlineträning är gratis och tillgänglig för alla på på deras hemsida. Att det är gratis för alla är sant för du behöver inte vara medlem för att få ta del av träningspassen. Det finns många pass att välja på. Något för den som vill pressa sig massor i ett hårt styrkepass eller jympapass eller träning för den som behöver rörlighet/yoga ja det finns verkligen lite av varje. Har du inte varit in på Friskis hemsida ännu så rekommenderar jag verkligen att du går in där. Det finns också ett bra pass med stolsgympa för de som kanske inte klarar av ett helt gympapass på grund av dålig balans eller någon annan anledning. 
 
Idag kände jag att min kropp var sliten efter två riktigt långa skidpass fredag och lördag så jag behövde core och rörlighet. Jag körde först coore loop och direkt efter det körde jag core flex. Totalt blev det träning på 1 timme, respektive pass är ca 30 min långt.
 
Kör igång din dator eller IPad och kör ett pass vet ja, du kommer inte att ångra dig och du får jättebra bra guidning genom passet av proffsiga ledare. Viktigast av allt du gör så gott du kan och kan trycka på pausknappen när du vill om du behöver.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress