Eva Lång

Dag 2 på år 2021
Det blev en lugn och skön dag. Ingen stress what so ever. Först en go sovmorgon efter en natt som jag sovit riktigt bra,  trots att Solda kom och ville sova hos oss igår igen, jag brukar nämligen inte sova så himla bra när hunden kommer. Men jag tycker så himla synd om henne kring nyår, det smäller ju så in i bänken mycket och skjuts med raketer så jag tror folk har blivit tokiga. Jag är helt av den åsikten att det där eländet kan förbjudas. Fy vad våra djur får lida.... Min hund hör riktigt dåligt numera och ändå så kommer hon till oss och skakar av rädsla. Väl i vår säng under mitt täcke så lugnar hon ned sig så det är ju bra. Vid 4-snåret gick hon tillbaka till sin bädd för då hade det lugnat ned sig. Varför smäller man som tokar även den 1 januari????
 
Nog om smällare och raketer, det kanske var de som fick mig att plötsligt bara vilja plocka ut hela julen här hemma. Granen och alla tomtarna är tillbaka i sina kartonger och får komma fram nästa jul. Gardinerna är bytta och endast någon ljusstake är kvar, tycker de är mysiga så de får stanna ett par veckor till. Jätteskönt nu är det lättstädat igen!!!
 
En massa tour de ski på TV och en kaffefika med Erik och Lina och sedan något jag blev så glad för en FaceTime stund med Anna. Som jag längtar efter henne, men nu är det bara lite över en och en halv månad kvar.
 
Jag har trixat lite med Linas nya pjäxor i eftermiddag. De satt för hårt på hennes vrist, då hon har höga vrister så vi var tvungna att hitta på något så hon inte får typ blodstopp när hon ska ha dem på när hon åker skidor. Jag gjorde ett snitt på insidan och sicksackade på symaskinen. Tror jag fick till det riktigt bra så nu ska Lina få testa dem. 
 
 
 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress