Eva Lång

Tänk ett liv utan längdskidåkning
Nej, det skulle inte funka..... Jag vet att jag låter jobbigt positiv, Kire....men jag bara älskar detta och kan inte göra annat än säga att jag gör det. Med skidor och stavar på kroppen känns det liksom bara helt rätt. Tror det är mina förlängda kroppsdelar, ha ha.
 
Nästa fundering är hur det skulle vara att bo i Borlänge och inte ha Gyllbergen = Inte bra. Gyllbergen är bara magiskt, faktiskt både vinter och sommar. Det är ett väldigt vackert naturreservat som finns tillgängligt för oss som bor här runtomkring. Så det gäller att bara njuta och använda området så ofta man kan. Vi har ingen fjällstuga och det är något jag verkligen skulle vilja ha. Det fattas mig, det är fjällen jag verkligen trivs att vara i MEN en sån här dag är jag så tacksam att Gyllbergen finns, det är ett alternativ som funkar riktigt bra när den där fjällstugan inte existerar och i fjällstugan kan jag ju inte vara jämt heller. 
 
Idag blev det en rejäl "långtur" på 36 km och 3 timmar med Jonas. Skönt efter ett sånt här långpass är att sedan åka hem, duscha, dra på sig varma ylletröjan, käka och säcka ihop i soffan och titta på skidor på Play.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress