Eva Lång

Årets först bad!
Nu har jag badat i isvak igen. Det är flera år sedan sist. Det är faktiskt en liten speciell känsla. När man kliver ned i vaken går det bra, sedan blir det svinkallt....men när man kommer upp och har stått en stund på isen blir det riktigt skönt. Vår kompis som vi badade hos badar varje morgon före jobbet och har gjort det i flera år. Vet ej om jag skulle få det som morgonvana att bada varje morgon om jag bodde vid vattnet men i bland efter en bastu skulle jag nog absolut göra det. Jag gör det i alla fall gärna igen.
 
Innan badet hade vi en fin skatetur på Runn med kaffestopp vid en brygga. 90 minuter skate på isen blev det och vi kunde åka överallt på hela sjön. Inga råkar alls, de kör till och med bil på isen nu. Det blir en härlig känsla när man kan åka skidor på sjön, stora vita öppna vidder och strålande sol, en lite samma känsla som man kan få när man åker på fjällvidder. Men för säkerhets skull hade vi både lina och isdubbar med oss. Man ska aldrig ta isen för säkert. 
 
Avslutade kvällen med en god trerättersmiddag. Det var sååå trevligt att kunna få umgås en kväll med vänner, det har ju inte blivit mycket av det senaste året. Känns som  man är helt utsvulten på att få umgås. Den här gången hade våra värdar haft Covid så då blir man ju faktiskt lite tryggare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress