Eva Lång

Projekt Garagebygge, målning utvändigt
Nu är sista fasen i vårt "Projekt garagebygge" startad. Det är målning utvändigt vi har dragit igång och räknar med att det ska bli klart under augusti om vädret tillåter. 
Jonas har målartvättat hela garaget och så har vi börjat med målning av det vita. Under takutsprånget var det inte grundmålat så där måste det målas två gånger!!!! Och det är ingen lek, nacken finns nästan inte efter en stunds målning där under takutsprånget. Började med målning av detta för två dagar sedan och jag har haft ont i huvudet varje natt, blir väl någon ansträngning som inte är helt hundra för huvudet. I kväll skall jag preparera med en värktablett innan läggdags. 
 
Har haft ledig fredag idag och jag och Ullis mötte upp på Friskis på morgonen och körde styrka a´la Ullis. Jobbigt men kul. Vi ger varandra massa sparring och jag förbättrar min teknik hela tiden när vi tränar ihop. Så efter en dag med både tung styrketräning och rätt jobbig målning så sitter jag här i soffan och är helt mörbultad. Helt slut i armarna, men imorgon är det på´t igen med målningen, ha ha.
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress