Eva Lång

Produktiv söndag
Målningen av garaget går framåt. Allt vitt blev klart i går och idag har vi målat det röda på ena långsidan så nu kan vi sätta check på den sidan, skönt!
 
(null) 

(null) 


Vid kaffepausen hittade jag en annons där en kvinna sålde rensade blåbär.
Yes!, jag kontaktade henne direkt eftersom jag inser att jag inte hinner plocka blåbär i år heller för även i år är det garaget som begränsar min lediga tid. Nu vill vi bara bli färdiga med målningen så då får man köpa andra tjänster, i detta fall bär. 20 liter rensade bär finns nu i frysen att användas allteftersom vi blir blåbärssugna. Jag gör sylt, smoothies och efterrätter mm. Blåbär är himla gott att äta som de är så ofta har jag naturella bär på gröten på morgonen. I kväll gjorde jag en inventering i frysen på hur mycket bär jag har kvar och bestämde mig för att jag även skall köpa 10 liter lingon av henne också. Det blir till att hämta upp i morgon, smidigt. Hon är nöjd och jag är mycket nöjd.
 
Måste berätta om igår. Vi var bjudna på dop och hamnade på bröllop!! Häftigt!
Vi hade misstanken om att det kunde bli bröllop och den misstanken slog in. Så vackert! Det var våra kära vänners son slog till på både dop och bröllop.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress