Eva Lång

Äntligen en vårdag med värme
Började dagen med orientering. Skitsvårt!! Hade jag varit liten hade jag gråtit vid fjärde kontrollen idag. Jag fick inte ihop någonting därute, läste till slut in mig på kontrollerna men det var för svårt för mig i den dagsform jag var i idag. Hade ingen koncentration, hur gärna jag än ville det så fanns den inte där. Orken var inte heller på topp, men i bland blir det så här. Bättre upp nästa gång.
 
Mys hemma i trädgården på nya altanen med kidsen ett par timmar och jag fick tillbaka "bra-känslan" igen. 
 
Beskärning av äppelträden stod på helgens agenda och Jonas och jag har verkligen slitit på med det i eftermiddag så nu är det bara att köra igång med blomningen. Förra året blev det kallt mitt i blomningen så det blev extremt lite äpplen. Så nu hoppas vi på ett år med mera äpplen på träden. Det hoppas nog också min hund....hon äter dem hejvilt så vi får plocka som tokar varje dag för att hon inte skall hinna med att äta de som trillar ned på marken. Just den sysslan längtar jag i och för sig inte efter...
Lite problem hade jag med yrseln idag när jag skulle upp på stegen och ta kvistar högre upp i träden så där fick jag ge upp och låta Jonas ta över den sysslan. Jag fick ge mig på de vattenskott som jag nådde från mark och från lilla stegen.
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress