Eva Lång

Wilhelminaträff i Marma
Idag var det äntligen dags för träff med Wilhelminorna. Mitt nätverk sedan 15 år tillbaka då vi var 8 kvinnor i ledande positioner som gick en ledarskapsutbildning tillsammans under ett års tid. Efter avslutad utbildning har vi fortsatt att ses 3-4 ggr/år och nu är det alltså 15 år sedan vi sågs första gången. 
 
Idag valde vi ett lite mera coronasäkert alternativ att ses på och skippade övernattning mm. Vi sågs i Marma hos vår mentor och coach Harriet, där fick vi en fika innan vi startade vår vandring till Älvkarleby. Vår plan var att promenera etapp 16 av Upplandsleden mellan Marma och Älvkarleby.
 
(null)

Allt började i okej väder och vi traskade på i full fart. Efter drygt halva turen började det regna och sedan fick vi faktiskt gå i regn. Totalt traskade vi på i 2.45 timme och det blev 12.2 km. En rejäl promenad på lördagen. Kl 14 hade vi som mål att vara framme på restaurangen på Laxö och det tidsschemat kunde vi hålla. Vi var 5 av 8 från vårt nätverk som sågs idag och det var så härligt att träffas och få en statusuppdatering från allihop. Efter måltid så tog vi tåget tillbaka till Marma. 
 
(null)     

I Älvkarleby gick vi och kollade lite på laxtrappan i forssen och vi hade sån himla tur att det var full fart på laxarna och de hoppade verkligen uppströms. Helt grymt att se vad starka de är som kan hoppa så där uppströms för att komma upp i älven och leka. Det var inga små laxar utan rejäla klumpar. Jag fick med en på bild här men man ser verkligen inte hur stor den var...här ser den rätt klen ut. Men som sagt det var inga små fiskar det där inte.

(null)     

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress