Eva Lång

Träning med min absolut bästa
Söndag och en löprunda på 80 min med min absolut bästa vän, mannen  i mitt liv sedan många år vid detta laget. Vi har hängt i hop över 30 år nu, grymt!! Och jag hoppas vi får vara friska och får många fler goa år tillsammans. 

(null)

Idag körde vi Hallarundan baklänges, det finns nämligen ett rätt håll och ett baklänges-håll, ha ha. Men så är det. Kul för i dessa tider möter man folk långt upp i skogen och det hände väldigt sällan innan pandemitiderna. Idag mötte vi både gångare, löpare och cyklister där uppe samt hörde jägare som pangade på avstånd. HÄRLIGT!!
 
(null)

När jag kom hem efter löpturen kände jag bara att min kropp behöver nya skor. Jag börjar känna att de jag har är dåliga i dämpningen och jag får ont i höfterna lite väl mycket så det blev en beställning på Hoka one one skor. De har jag varit grymt nöjd med så det blev ett par till sådana. Men faktiskt en ny modell, nu skall jag testa Torrent, det blir spännande. Tog expressleverans för jag vill att skorna skall hinna komma innan intervallerna på tisdag.
 
Nu skall jag ta en lite lugnare söndageftermiddag och slå till och byta gardiner i vardagsrum och kök. Jonas drog med sina svärsöner på discgolf, kul att killarna vill hänga med svärfar tycker han så han blir så lycklig och hakar på direkt!
 
Jag hade också en plan på att städa pannrummet i källaren idag. Rummet där vi har alla våra träningskläder och skor och städa/sortera ut gamla träningskläder som inte används. Men det kändes så oinspirerande så jag får se om det finns ork kvar till det efter gardinbytena.....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress