Eva Lång

Sköna fredag med styrka
Fredagar är sköna på något sätt. Ofta är jag ju ledig på fredagar, dock inte idag då jag bytte min lediga dag för att skjutsa Anna till Arlanda igår. Hon har föresten kommit fram väl och har en jättefin lägenhet och toppenväder så hennes kommande halvår utomlands har börjat fint.
 
Min fredag började också fint, på bästa sätt med träning i Multihallen på Friskis med Ullis. Jag har kortare arbetsdag idag och bestämde därför att det blir förmiddagsträning med min bästa inspiratör! Det betyder verkligen mycket för "måbra-känslan" att ha någon som henne att träna och snacka med. Jag har massor med energi efter vår träning och hon är så himla duktig och jag lär mig hur mycket nytt som helst. Som Ullis skrev när vi bestämt att vi skulle träna. 
- Toppen, ses då! Va kul vi ska ha.

(null)

En timme svettig, tung träning och idag gick det riktigt bra med axeln, det går verkligen framåt. Det är ju det jag tror på, att träning är det bästa sättet att bli av med skador, men det skall göras på ett bra sätt och inte för snabbt. Bygga upp med rehab långsamt över tid är det bästa, ge inte upp!!
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress