Eva Lång

Skogsintervaller med Tuna
Tisdagsträningarna har dragit igång igen med orienteringsklubben och då är det intervaller som står på schemat. Jag tänkte att nu ska jag baske mig vara med på lite intervallträning, (Erik har sagt att jag behöver det...) bara att köra alltså. I kväll var det skogsintervaller (intervaller i obanad terräng, inga stigar). Puh vad jobbigt det var, men nu är jag på G och skogsintervaller är roligare än intervaller på elljusspår tycker jag. Så det var perfekt att börja med första gången jag är med denna höst. 
 
Vi körde 3, 2, 1, 2, 3, 2, 1, 2, 3 minuters intervaller med 1 minuts vila mellan varje intervall. Pulshöjande är ju som sagt superbra för hjärta, lungor och hjärna och skall ju köras regelbundet någon gång varje vecka för att ge effekt så nu är det bara att se till att få jobbet gjort i höst.
 
Någon kamera fick jag inte med mig på kvällens träning så det får bli en bild från en av sommarens absolut finaste löpturer med Jonas uppe i Saxnäs. Den bilden kan motivera mig till träning hela vintern. Längtar redan tillbaka till nästa sommar och mera fjällupplevelser. Att vistas i fjällen och att kunna springa runt i dem är verkligen det absolut bästa jag vet. Ja okej jag tycker det är lika bra att åka skidor i dem också...
  
 
Det är väl ungefär så här det funkar. Man lägger stenar (tränar pulshöjande regelbundet) och så blir flåset bättre och bättre!!!!
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress