Eva Lång

Nya skor inför höstträningen
Det var dag för ett par nya träningsskor till höstens löpturer. De senaste gångerna jag sprungit så har jag fått ont både i höft och lite i knäna. Jag tycker skorna har känts stumma och inte sviktat som jag har önskat och sulan såg ganska sliten ut så det blev nätshopping på skistart.com. 
Jag är så nöjd med mina Hoka one one och jag har verkligen sprungit massor i dem så det fick bli ett par till Hoka. Men jag bytte modell från Speedgoat 3 till Torrent 2. Skorna kom idag, lämpligt då det var dags för tisdagsintervaller med Stora Tuna igen. Jag hämtade ut skorna på Hemköp vid lunch och gick sedan omkring i dem på jobbet, lär ju testa dem lite kände jag innan skarpt läge med intervaller.
 
Kvällens intervallpass var ganska brutalt. 5, 4, 3, 2, 1, 5, 4, 3, 2, 1 minutersintervaller med 1 minuts vila mellan varje. Totalt 40 min intensiv träning. Uppvärmning/nedjoggning på det också. Vi sprang på grusväg och jag är sååå nöjd med mina nya skor. De var så sköna och dämpningen var mycket bättre på dessa än på de gamla så det var helt rätt att köpa nya nu.
 
(null)

Snygga är de också, jag gillar ju blått!!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress