Eva Lång

Blöt och frusen hund efter promenad
Det blev en regnig promenad idag med vovven. Hon var så bestämd och ville ut medan vi egentligen inte var så sugna på aktivitet utomhus idag i regnet. Men Solda vann och vi kom oss ut på en promenad. Faktiskt riktigt skönt när vi väl var ute, men det där med promenad är väl så där tycker både jag och Jonas. När vi väl var därute ångrade vi att vi inte tog en löptur i stället. Båda tycker så mycket mer om att springa i skogen än att promenera runt där. Men vi fick luft och hunden fick springa lite så trots allt var vi tre nöjda efteråt.
 
Min hund är 11,5 år nu och är sååå van att duscha i källaren. Har man varit ute och siktat ner sig ja då får man lov att duscha och det gäller även henne. Men hon är så frän för hon bara följer med helt självmant och ställer sig där i hörnet. Idag blev det schamponering så nu har vi en fräsch hund i huset. Hur många gånger har vi inte gjort detta under alla våra år och träningsturer tillsammans.
  
(null)

Efter dusch så kryper blöt hund ner i sin bädd och jag lägger på henne den nytvättade mysfilten så hon skall bli varm och kunna moja sig ordentligt samtidigt som vi tar oss en liten paus i våra soffor under våra filtar och tänd brasa. MYSLÖRDAG!
 
(null)

 

 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress