Eva Lång

Anna drar till Las Palmas
Idag åkte hon....vår Anna till Las Palmas för studier i ett halvår. Superkul verkligen och samtidigt känns det väldigt länge att vara utan henne här hemma. Men det blir ett äventyr och fint minne för henne och hennes resekompis. 
Jag körde henne till Arlanda där de två kompisarna möttes och tog hejdå av oss som skjutsat dem. Efter alla tårfyllda "hejdå för en tid" som hon gjort denna veckan var hon helt slut när hon satte sig i bilen med mig....skönt tänker jag att hon nu åker och vi här hemma får vänja oss vid att mötas med henne på FaceTime och andra sociala medier under några månader. Bara vi kommer in i det så går det bara undan och sedan är hon hemma igen, älskade ungen.
 
Kul att Högskolan Dalarna har utbytesstudier att erbjuda sina studenter och verkligen superkul att Anna tar chansen att åka. Visst tiderna är inte de bästa att åka iväg och det kommer att bli väldigt annorlunda utlandsstudier nu mot vad det hade varit om hon hade åkt förra hösten, innan Corona hade drabbat världen. Men jag tänker att de här två kompisarna nu får göra det bästa av situationen och se hur andra länder hanterar denna pandemi. Nu blir det ju till att bära munskydd utomhus, hörde att det blir böter annars. Bara att lära sig hantera dessa munskydd blir ju helt nytt i vardagen. 
Distansstudier blir det nog troligen också en del och det är ju lite konstigt när man åker utomlands för att studera. Men miljön, klimatet och att kunna få göra detta äventyr måste ändå kännas spännande så nu hoppas vi på en bra tid framöver för tjejerna.
 
Bästa studenten och vovven på semester med mamman och pappan i Västerbottenfjällen i somras.
 
  (null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress