Eva Lång

Sköna fredag kom idag med
Fredag och morgonträning med Ullis. Ja Ni har hört det förut och jag säger det igen, det är verkligen en så himla bra start på dagen. I morse körde vi med hantlar och viktskivor i tillägg till styrkeövningar med enbart kropp. Rörelse, spänst och stretch finns alltid också med på våra träningar. 

På Friskis finns det info uppsatt överallt om förhållningsregler i pandemitider och det är toppen att bli påmind om dessa!! 

(null)

Sedan hemåt för en ledig dag och humöret på topp.
 
Bytt till vinterdäck på både Previa och Volvo idag så nu är våra bilar kompletta inför vinterhalvåret. 
 
En riktigt fin dag med snötäckt gräsmatta har vi haft här i Paradiset. Det blev dock inget gräva i trädgården, tyckte det var för kallt då vi hela dagen har legat på nollan och dessutom sjönk den där "humöret på topp känslan"när jag åkte på någon form av migrän på eftermiddagen. Så det har varit en soft eftermiddag med lite sova i soffan.
 
Piggade på mig efter lite vila och bjöd mannen i mitt liv på finmiddag idag.... Ärtsoppa och vitlöksbröd, dryck lättöl! Vilken fredagsmiddag va, ha ha.
 
Men efter en migränattack var det vad jag orkade fixa till åt oss idag. Tänkte Jonas skulle bli lite servad då han hade riktigt lång och körig arbetsdag idag. Han är världens mest tacksamma när det gäller mat. Han äter verkligen det mesta och dessutom älskar han ärtsoppa så han var sååå glad och nöjd med det.
 
Nu tror jag att jag skall hugga tag i min stickning och se om inte tröjan kanske kan bli klar i kväll.
 
Fin helg på Er!
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress