Eva Lång

Skivstång på morgonträningen
Idag hade Ullis skivstångsträning på vårt schema. Kul för det var ett tag sedan vi använde stängerna på våra träningar. Min axel börjar bli så pass bra att jag kan köra en del tyngre övningar nu och det är så gött att det lossnar. Rörelseförmågan i axeln är fortfarande långt ifrån bra och naturligtvis saknas det styrka, men jag är på väg åt rätt håll. Bara att träna på. 
 
Idag blev slutresultatet 70 min styrka/uppvärmning och då körde vi igenom hela kroppen. Några nya övningar som jag aldrig kört förut blev det idag med. Alltid är det något nytt hon vill testa på mig min träningsdejt. Jag säger som vanligt bara, ja vad kul! Idag var det en helt ny magövning med pilatesboll. Man ligger på rygg och håller bollen mot knäna och pendlar höger arm/vänster ben utåt och spänner fast bollen med motsvarande. Statiskt övning som är såååå jobbig.
 
(null)

Ser fram emot onsdag när vi har nästa dejt!!
 
Väl hemma drog jag direkt på mig utekläder för att göra klart i trädgården, men det var väl inget höjdarväder.... Regn i luften och att hålla på med jord blev bara lerigt och mindre kul idag. När vi fick nog drog vi till tippen med en full kärra som det var väldigt mycket med lite av varje på. Lång kö var det där och det hade vi inte trott med tanke på vädret. Men det var tydligen många fler än vi som ville lämna skräp idag. Vi skulle dock på nedre plan med det mesta så vi kunde köra förbi kön med släpkärror och börja jobbet med att tömma vår kärra. Ja det är bara att jobba sig igenom allt som ligger på kärran, ingen ide att stressa, det tar liksom den tid det tar. Varje gång vi tömt kärran så gör vi highfive och göttar oss åt insatsen. Att åka från tippen med tom kärra det är en go känsla det. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress