Eva Lång

Projekt garagebygge, stommen börjar byggas
Yes!!! Idag började bygget på allvar.
 
Arbetet ovan jord har startat och stommen är på väg upp. Det blev lite mer än halvdag för snickarna sedan kom regnet och då valde de att åka på inomhusjobb hos annan kund. Men trots att det verkligen öser ned regn runt om oss i byarna så verkar vi ha klarat oss riktigt bra i här i stan. Skönt det så inte allt är tokblött i morgon när bygget skall fortsätta. 
 
Jonas har tagit semester i två dagar för att vara med så mycket han kan och bygga. Han bara älskar att vara med och lära sig mera om byggkonsten. Det syns lång väg att han njuter när han får vara med de här erfarna snickarna.
 
I går måndag kom allt material i två omgångar på lastbil. Bara det var superspännande att se allt som lastades av. Idag har då bygget kommit igång och jag tänkte visa lite här vad som hänt de två första dagarna med byggnation ovan jord. Det går verkligen undan. Till helgen är det tänkt att vi skall kommit så långt så vi kan lägga ut takpannorna. Mera rapportering kommer kommande dagar.

Material levereras.
     
(null)

(null)

(null)     

(null)     

Tidig morgon, det håller på att ljusna när bygget drar igång.

(null)     

(null)

(null)

(null)

(null)

Men idag är det ju tisdag också och då är det löpintervaller med klubben. Nu har jag varit med och sprungit 5 veckor på raken och det går faktiskt bättre mentalt nu när man kört några gånger, det går naturligtvis också bättre löpmässigt. Bara att fortsätta med detta så länge det går innan snön kommer. 
 
I kväll var det 70-20 intervaller (springa 70 sek riktigt fort och vila 20 sek). Jag körde 16 st och det var duktig pannbensträning men det är ju jag rätt bra på, ha ha.
Vi körde intervallerna på ganska plant parkområde i ett bostadsområde 2,5 km från där vi bor så det blev uppvärmning dig och nedjoggning hem. Sen götta vi oss med gulaschsoppa.
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress