Eva Lång

Projekt garagebygge, isolering
Lördagsmys i garaget med isolering av innerväggar, det Ni, det är myslördag det!
 
Vaknade till ännu mera snö idag och grader kring nollan, himla tur vi hann få på taket på garaget innan det här eländet kom. Det här är ju ingen rolig snö för den kommer ändå att gå bort på en gång. Jag älskar ju snö men då skall det vara vinter och snön skall ha en chans att få ligga kvar. Det här slaskandet har aldrig varit någon favorit.
 
Men att jobba vidare med garaget är ju däremot perfekt idag, bara att klä på sig goa varma kläder och jobba på och allteftersom det blir isolerat desto varmare blir det ju...  
 
Vår mission är att vi i helgen ska sätta igen hålen för dörrar och fönster i orangeridelen med överblivna gipsskivor. Öppningen för garageportarna skall vi sätta för med plast. Dels för att få lite tätt i garaget medan vi väntar på resterande fönster och garagedörrar men också för att hindra de små tjuvaktiga talgoxarna som hittat bästa sponsorn vad gäller isolering till sitt bobyggande genom att sno material av oss. Det har varit fullt med dessa små tjuvar i garaget som har hämtat byggmaterial för vinterilsolering av sina bon hos leverantör Lång. De har hittills bara kunnat sno från hörnen eftersom det bara är där vi satt isolering men nu när vi sätter resterande isolering så får vi se till att bygga ute de där små godingarna. De verkar ju ha koll på läget för de snor högklassig isolering till sina bon, ha ha.

(null)

(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress