Eva Lång

Kort transport mellan jobb och träning
Tio minuter efter att jag hade stängt min dator för dagen var jag ute i skogen på en löptur. Det är en av fördelarna med att jobba hemifrån. Ingen omställningstid liksom. Det är så himla skönt att komma ut och träna direkt efter jobbet så jag inte hinner sega till mig, särskilt en dag som denna när det regnar för fullt när jag beger sig ut. Men det är sååå skönt när jag väl är därute och bara andas in en massa syre i lungorna. Jag hann faktiskt springa i nästan en timme utan att känna att det blev mörkt och dåligt med sikten.
 
(null)
 
(null)
 
Sprang upp mot de stora hyggena för att få så mycket ljus som möjligt då det var riktigt dimmigt av allt regnande. Lite magiskt där uppe med dimman som drog in över hyggena, vackert och fridfullt!
 
 
Det här med att träna är som Ni alla nog förstått väldigt viktigt för mig. Det är min rekreation, återhämtning, reflektion, tid för tankar, tid för inga tankar alls, tömma all ork och samtidigt fylla på i massor med positiv energi. Ja träning är sååå viktigt, tänk om fler kunde förstå det.... För mig är det ett sätt att orka och få energi till vardagen, jobbet, familjen, mig själv och livet. Ett fantastiskt enkelt verktyg/medicin som bara finns där att söka upp och använda. Ta hand om din kropp/knopp och ge dig själv en ärligt chans till att leva frisk längre.
 
Hem och stretchade lite i källaren innan det var dags för fotboll, superettan och Brages hemmamatch mot Ljungskile. Tyvärr förlust med ett mål i baken så det är bara på´t igen. Kul att se och lyssna på intervju med Oscar i rutan efter avslutad match.
 
(null)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress