Eva Lång

Fredag på bygget
Det har gått undan den här veckan på bygget och det mesta har gått enligt plan. Ett par extra vändor till Hedins trävaror för att handla mera material har skett och idag blev det byte av takfotsplåt och vindskiveplåt då frun i huset inte var nöjd med den färg som var levererad. Vår snickare var inte heller nöjd och det var bra för Jonas är ju färgblind och därmed är inte nyanser hans starka sida men nu fick jag medhåll av snickarn och ett byte gjordes. 

Det enda som inte kom på plats idag var förrådsdörren, det gick inte för byggarbetsställningen var i vägen.

Vi inte bokat in snickarna för någon mera dag, de har varit här del av 4 dagar kan man säga och verkade vara rätt upptagna fram till Jul men några dagar kunde de kanske ha lite hålrum över till oss framöver och det känns bra. Vi har en innervägg som skall byggas mellan garaget och orangeriet och det tar vi gärna hjälp med. Visst vi kan själva men det är ju den här tiden... känns så skönt att leja bort ibland och spara semestern till annat. Nu tror jag faktiskt att det kommer att bli några semesterdagar framöver här på bygget för både mig och Jonas så vi hinner komma i mål innan vintern anländer på riktigt.
 
Ett par bilder med aktuell status. 

Nöjd med dörren vi satte in, den blir jättefin. Nu skall vi fundera på om det skall vara spröjs på fönstren eller inte. Jag tror det lutar åt spröjs.
 
(null)

(null)

I morgon lägger vi takpannor, det blir kul och säkert skitjobbigt. Men jag gillar ju utmaningar som innebär kroppsarbete så det blir en grym helg!!
 
Nu firar vi vårt byggprojekt med lite pizza och ett glas vitt. Ha en fin helg på Er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress