Eva Lång

Favorit i repris, Ljusstöpning i Falun
I kväll fick Lina och jag möjlighet att hoppa med i en grupp ljusstöpare på Falu Ljusstöperi. Yes!! jag hade hoppats vi skulle få plats i någon grupp i höst och nu fick vi förfrågan om att få följa med tjejerna i orienteringsklubben.  I flera års tid har jag följt med min granne som bokar tid för en grupp vartannat år. Men då hon inte hade något bokat i år så blev jag glad för denna förfrågan. 
 
Det är verkligen lika kul varje gång att komma dit och det är supermysigt att vara där och det finns så mycket fint i butiken. Brukar alltid bli någon julklapp, kanske blev det så även i år men det kan jag ju inte tala om här, då är det ju ingen överraskning....

I konceptet ingår stöpning, mat, dryck och tilltugg samt rabatt i butiken. Paus för lite mat ges mellan stöpning och färgning av ljusen. 

(null)

(null)

(null)

Det finns ganska många färger att välja på och i år blev det ett härligt färgval, lite lika förra året faktiskt. Har varit så nöjd med den oranga färgen på ljusen, jag bara älskar den. 
        (null) 

Nu får ljusen ligga här på skänken ett dygn och stelna till sig innan jag lägger dem på förvaring. Men nu gäller det bara att använda ljusen och som sagt inte bara "förvara" dem. Jag brukar verkligen unna mig att bränna dem, då har jag anledning att stöpa igen nästa år!

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress