Eva Lång

Vilken skön söndag det blev
 
Vilken härlig söndag, att vakna till sol och inte regn är ju för skönt. Men trots vädret så hamnade vi en del framför vinterstudion och dagens längdtävlingar i Bruksvallarna. Vilken spänning, jag var så nervös att jag inte ens kunde sticka på min tröja. Stickorna bara hackade mot varandra så jag fick lägga ned stickningen tills William hade gått i mål.

Efter att ha fått ned pulsen tog vi oss ut på en riktigt fin löptur i berget innan solen gick ned över höjderna. Med oss hade vi idag vår fyrbenta Solda. Kul att hon var med oss igen då hon inte varit på topp den senaste tiden efter vad vi tror tre anfall av Vestibulärt syndrom. I morgon bitti har vi tid hos veterinären för att göra en allmän hälsokontroll av doggen och ta några prover så vi får en lite mera komplett undersökning än vi fick när vi var in akut för 1 1/5 månad sedan. 
Här en nöjd hund i slutet av löpturen idag.

(null)

På eftermiddagen fick vi en del hjälp av Lina och Erik i garaget. Förberedelser inför att målaren skall komma på tisdag. Så himla skönt att vi kan få lite hjälp av dem.
Fotboll och superettamatch bänkade oss ytterligare en omgång denna söndag i soffan. Oscar och Brage åkte dessvärre på förlust mot Akropolis men idag var Ogge riktigt BRA!!!! 
Stickningen fick lite mera tid sedan då vi har börjat kika på serien "Älska mig". Lite småbra serie ändå, nu har vi tagit oss igenom 4 avsnitt och jag har stickat färdigt bak- och framstycket, här går det undan. Jonte kanske får sin tröja redan till Jul!

(null)     

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress