Eva Lång

Trädgårdssöndag
Nu är trädgården redo för vintern! Vi har krattat hela gården idag och jisses vad mycket löv det var och vad tunga de var!! 
Vi har en gammal presenning som vi krattar upp högarna på och sedan drar vi den till släpkärran och lastar på. I dag fick vi verkligen släpa presenningen med kraft trots att vi bara tog en hög i taget för de var så blöta och tunga att det var enda chansen att få upp dem på släpkärran. Pust, men nu är det som sagt fixat och kärran är packad för ännu en gång till tippen, denna gång med trädgårdsavfal.
 
De överblivna takpannorna har vi staplat mot lekstugans vägg och lagt presenning över. Vi räknar med att pannorna skall räcka till att lägga om taket på lekstugan så det blir kul att ta tag i till våren.

En liten plantering på bron har jag gjort här. Hittade denna fina hink på Blomsterlandet och det stod Eva på den så jag shoppade loss, ha ha. I den planterade jag två st Skimmia och runt omkring dessa stoppade jag ned lite vitmossa som jag plockat på en av mina löpturer.

(null)

Vitlöken har jag fått ned i jorden och likaså tulpanlökarna så nu hoppas jag på rikligt med tulpaner till våren att plocka in. Jag odlar ganska mycket tulpaner i pallkragar och slösar verkligen på våren med att ta in fina buketter. Älskar tulpaner!

(null)

Avslutade söndag med en stund i infraröda och sedan i soffan med min nya stickning, tröjan till Jonas.
 
(null)

 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress