Eva Lång

Semester på hemmaplan med min to-do-list
Såååå skönt. Nu kom målaren till vårt garage och jag behöver inte göra någonting alls därute i dag. Behöver en vilodag från det där stället faktiskt. Jag är nog lite sliten, mest mentalt efter allt vi gjort med rivning av skjulet och planering/byggande av garage så jag tycker jag har tajmat in en bra dag för semester på egen hand. Nu är det inte så att jag är sysslolös direkt, har en lång to-do-list som jag inte alls har hunnit med under denna tid med byggprojekt och den listan skall jag börja kapa lite på idag. Dock skall jag inte slita som en tok med den nu och vilja göra klart allt på en gång, vilket brukar vara typiskt mig. Men en semesterdag på hemmaplan ger en bra möjlighet att sätta check på några av punkterna på listan.
 
En som myser som attan när jag är hemma och på lediga sidan det är Solda. Jag eldar så det är så varmt och skönt i köket/vardagsrummet och har lagt hennes bädd framför kaminen. Annars har hon sin bädd till höger om kaminen i sängen som svärfar Lars har snickrat och som hon älskar att ligga i. 
Framför brasan ligger hon nu och bara har det sååå bra. Sedan talar hon ibland om att hon vill att jag skall komma och mysa. Det gör vi ofta och då lägger hon ena tassen runt min hals och så ligger hon bara och typ kurrar. Godingen!!
  
(null)

Det kommer säkert någon rapport senare om något roligt projekt jag sysslat med under dagen. I dag är det ju även tisdag och vilket innebär intervaller igen ikväll så det laddar jag för!!!
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress