Eva Lång

Semester ett par dagar
Nu har jag gjort något ovanligt. Tagit semester två dagar och tänker tillbringa dem på hemmaplan (rätt givet i dessa tider) och faktiskt göra lite sånt som jag känner att jag just för tillfället vill ta tag i. Alltså det ovanliga är att jag inte har något stort planerat utan tänker ta tag i de saker som faller mig in.
 
I morse hade vi tid hos veterinären med Solda efter hennes tre anfall av vestibulärt syndrom. Hon undersöktes och det togs prover. Man konstaterade att vi har en frisk, gammal hund som hör ganska dåligt och att vi får vara observanta på henne ifall hon skulle få fler anfall.  Om anfallen håller sig borta så lever vi vidare som vanligt. Proverna visade inte heller på några brister. Bra så långt och nu hoppas vi på att anfallen är över. Vi tänker att vi gör väl med henne som vi gör med oss själva, tränar på för att hålla kroppen i trim och kan känna att vi håller oss till devisen "lev frisk längre". Vi ska i alla fall inte känna att vi inte har försökt det med vare sig oss själva eller hunden.
Förresten, idag hos veterinären var man tvungen att använda munskydd och bara en person fick följa med in. Restriktioner överallt, hoppas nu att det hjälper med dessa restriktioner och att folk sköter sig och följer råden vi får. Jag har i alla fall i praktiken testat munskydd nu, men jag tyckte inte om det...hoppas jag slipper det framöver.
 
Ledig dag, ja då lär jag ju träna lite då... Så efter veterinärbesök slank jag ned i källaren och där körde jag rätt tuff styrka på på armar, överkropp och bål. Det är sååå himla skönt att köra ur sig det man har. Efteråt är jag alltid helt genomtrött i alla muskler och det är en grymt skön känsla. Min onda axel, efter en rejäl löpvurpa i mars börjar nu bli riktigt bra. Skam den som ger sig. ÄVEN om det tar tid med rehab av skador så ger träning RESULTAT!!!
 
 
Nu har jag dock ett litet mindre kul uppdrag på min semesterdag och det är att tömma garaget på allt, för imorgon kommer målaren. Det är dags för spackling och målning av väggar och tak där ute. Mera styrketräning alltså, ha ha. Jag ska bära ut alla bräder som just nu ligger i vägen för att målaren skall kunna utföra sitt jobb. Tänker passa på att bära lite plank och bräder nu när det fortfarande är ljust ute och faktiskt lite solsken med. Så vi hörs här senare!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress