Eva Lång

Projekt garagebygge, väggskivor på
Nu börjar det ta lite form på insidan i garaget. Väggen mellan garage/orangeri är på plats och känslan över hur det kommer att bli kryper sig på. Så himla kul det här, vilken tur att Jonas till slut kunde övertala mig till att bygga garage. Det har han velat i många år, men det var det där när han började prata om och locka med ett orangeri/extra utrymme som blev min trigger. Han börjar förstå efter alla våra år tillsammans hur han skall få med mig på det han vill, ha ha.
På dessa bilder är inte alla gipsskivor på plats men det är de i verkligenheten. Jonas och Pär satte upp de sista i onsdags så nu är det dags för nästa steg. Det är att spackla, väva och måla tak och väggar. Garageportarna sätts upp till veckan och då kan vi äntligen stänga till ordentligt till huset. Då såtts också alla lister. Det skall bli skönt. Sedan är det lite utejobb kvar med stuprännor, fönster- och dörrfoder mm.
Skönt skall det också bli när vi inte behöver åka till Fågelmyra soptipp stup i ett. Där har vi varit sååååå många gånger det senaste månaderna. Från när vi rev skjulet till nu när vi byggt garaget. Vilken himla tur att vi har egen släpkärra....
Sen är det elektrikern som skall göra klart med all el och värmepump installeras. Alltså inte så långt borta innan vi kan köra in bilarna. Whop Whop.. det skal bli så himla spännande. Ha ha tänk att man tycker det är så spännande att kunna köra in bilen...men vi har aldrig haft ett riktigt garage så det här är STORT!!

(null)     

(null)     

Här går man in till orangeriet.

(null)     

(null)     

(null)     Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress