Eva Lång

Ny stickning på G i november
Alltså november, vilken dötrist månad och nu då Covid på det, maxat tråkig och hemskt !!
Grått, regn, dimma ja allmänt blött. Tror det är bra att stoppa i sig lite extra D-Vitamin den här tiden på året när solen nästan aldrig visar sig. Jag tar fram dessa piller varje morgon till mig och Jonas.
 
Jag har i alla fall skaffat mig ett nytt stickprojekt som jag kan gotta mig i. Det ska nu stickas en ylletröja till Jonas i det isländska garnet Lettlopi. Har kommit på att det funkar bra att handla garn på nätet i dessa tider, supersmidigt att få leverans hem till postlådan. Köpte mig också en garnkarta över färgerna i Alafosslopi, det tjockare garnet som jag nyligen stickade min tröja i. Så kul att ha hela färgkartan och sitta och klura på färger i det mönster jag just nu själv designar på. Tror det mönstret kommer att stickas första gången i just Alafosslopi. När det är dags att börja sticka har jag ingen aning om men tankearbetet pågår och sedan måste jag ju provsticka så det kan nog ta tid detta...
 
Men som sagt nu blir det en tröja till Jonas som kanske är klar vid årsskiftet tänker jag. Denna gång stickar jag i bruna nyanser och det är lite kul att byta lite på färgskalan eftersom jag de senaste gångerna har hållit mig till blå/grå nyanser blandat med vitt.
 
       
(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress