Eva Lång

Det är långa backar i Romme Alpin
Och långa backar var precis vad vi ville ha i dag så vi åkte till vår alpina metropol för att köra stavgång i snö- och blåsvädret. Det blev en lång tur ända upp till toppen och sedan löpning ned igen. Det tog knappa timmen och vi hade faktiskt en riktigt bra timme ute i backarna i Romme. Efteråt var vi något nöjda för att vi överhuvudtaget tagit oss ut i blåsvädret.


(null)     

Det blev stopp på vägen hem på Ica Sellnäs för att hämta ut 6 kg nötfärs med ursprung Siljanschark. Än en gång måste jag säga att den där Ica affären är fantastisk med sina fina erbjudanden gällande alla möjliga varor, som dessutom ofta är från lokala producenter.
 
Efter ett litet matstopp hos Lina och Erik så åkte vi hem och jag hade uppgiften att byggstäda garaget efter snickarna. Alltså, jag är så himla trött på att vara smutsig och dammig....nu vill jag verkligen att detta jädrans dammande och städande skall vara slut snart... vi har ju hållit på och varit skitiga ända sedan efter semestern. Jonas gubben han har gjutit igen hålet in till huset, långt ner i jorden där elen går ut från huset till garaget. Så han var typ skitig som bara den idag i detta slaskvädret.

Nåväl nu kommer målaren på tisdag och då bör det ju faktiskt vara fint och rent innan han kommer och framför allt efter att han målat. Längtar till dess!!!

Lördagsmys i garaget. På dessa bilder har jag städat massor. Synd jag inte fotade innan jag började. 

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress