Eva Lång

Potatisen är planterad
Japp, idag tog envisheten över totalt...
Jag började lite smått att rensa ogräs för att kunna sätta ned potatisen i landet och visste mycket väl att det skulle bli en dag med regn, men tänkte att jag går väl in när det kommer. Men icke....när det väl började regna så blev jag bara envisare och tänkte knappt på att det regnade. Bra det för idag kom pärerna ned i jorden. Men jisses, alla verktyg, mina handskar och stövlar var riktigt leriga. Under stövlarna var det stora kockor så de fick spolas av ute. 
Hos oss pågår det ju projektet altanbygge   men idag när det var dagsregn var det ingen av oss som var sugna på det jobbet. Kanske bra att det blev en vilodag från att skruva trädäck så projektet trädgårdsland fick en liten startkick.
 
Några potatisar planterade jag i min potatopot och satte in den i växthuset. Hoppas nu  på att dessa får full fart för nu ser det ut att bli lite bättre väder nästa vecka.

  (null)

(null)     

(null)

Drygt halva landet är kvar att rensa upp. Har övervintrat lite lavendel där som snart ska planteras vid altandäcket. En pionplanta och en kejsarkrona hemifrån Fränsta finns också planterade här och skall flyttas ut någonstans i trädgården. 
I övrigt är det mest kryddor som övervintrat.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress