Eva Lång

Mitt stickprojekt börjar gå mot målgång
Nu börjar det se ut som en tröja! 
 
Kul att den snart är klar och att Anna kan få den. Det har tagit lite lång tid när det varit så många andra projekt på gång här i huset. 
 
Jag stickade väldigt mycket förr, tröjor på löpande band och jag tog emot beställningar och stickade till flera kompisar. Under många år har jag inte stickat alls men nu har jag hittat tillbaka till stickningen. Jag gillar att sticka tröjor med mönster och norska mönster finns det verkligen massor med fina som jag vill sticka. Det här är Sandnes men nu har jag hittat ett annat norskt från Valdres som jag är sugen på att sticka till mig själv. Lina har också en önskning som jag har på min projektlista. 
 
Det är himla skönt att blanda stickning med allt annat jag pysslar med. Hjärnan kopplar verkligen av och är bara här och nu i mönstret och det är såå skönt. Efter ett tufft träningspass är det verkligen skönt att bara sätta sig i soffan för en skön återhämtning med stickningen.
 
Men hjälp vad ringrostig jag var när det gällde att läsa mönster...  Fördelen i dag är att allt finns att finna på nätet. Jag kan säga att jag googlat en del. Men när jag kikar på tröjan så ser det ju ut som jag har förstått mönstret korrekt hittills. Jag är mäkta nöjd än så länge.
 
Nu spurtar jag snart i mål!
 
(null)

 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress