Eva Lång

Min rygg är sliten
Har haft lite småhugg i ryggen idag som jag brukar få vid ryggskott. Tror det är målandet, krypandet i obekväma ställningar, alldeles för lite stretch efter löpturer och minimalt med yoga. Det får jag oftast sota för..., borde lära mig det någon gång! Det var ju likadant i somras när vi målade huset. 
Besiktningen idag av renoveringen satte vi check på så nu är det städning och inflytt av möbler, sätta upp gardiner, tvätta fönster mm som är nästa steg. Sååå skönt det ska bli att få ordning här hemma igen. 
På förmiddagen klädde vi på oss och drog ut i skogen för orientering i det jättefina vädret.  Men det gick inte så värst bra för mig med ryggen. Fick lämna Lina och Jonas så de  sprang vidare med karta och jag och vovven vände hemåt. På hemvägen blev det flera stopp med stretchövningar och däremellan långsam löpning/gång hemåt. Nåja nu är det bara att göra jobbet med ryggen med mina övningar och så får jag hoppas att det ger med sig snart. 
Lånade med mig Eriks spikmatta så den har jag använt i kväll. Tror jag ska önska mig en i födelsedagspresent faktisk. Passar nog mig bra som avslappningsmetod. Kombinerat med infraröda bastun och yoga så ska nog ryggen hållas i schack!!


(null)

 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress