Eva Lång

Ut i dagsljus och träna!
10 st backintervaller mitt på dagen, det satt fint det!! Vi passade på att pressa varandra när Jonas hade lunch. Jag har ju ledig dag idag jag så jag hade ingen tid att passa men ville gärna träna med min bästa "gubbe" det blir bättre push att köra ihop och man pressar sig lite mera. 
Idag gick det riktigt bra så nästa gång kanske jag får utöka antalet med några stycken till. Intervallen tar ca 45 sek och sedan tar det ca 75 sek tillbaka ned till start. Så en "runda" tar ganska precis 2 minuter och det är perfekt. Hinner precis återhämta mig så pass att jag klarar att pressa mig uppför igen.
  
 
 
 
Sedan hem, ta på torra kläder och ut på promenad med Solda som var sur för att hon inte fick följa till Plättis och träna. Men hon hade inte gillat att springa upp och ned det vet jag sedan förut så hon fick vänta på matte och sedan gå promenad idag. Men efter träning och promme blev matte trött och då var det gött med ledig fredag sedan. Det blev mysbrasa i köket och en köttgryta kockades i Evas Kitchen för ikväll kommer bästa Oscar på middag och det ser vi verkligen fram emot!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress