Eva Lång

Motigt att komma ut och träna i kväll
Dags för tisdagsintervaller och mitt motstånd till att ge mig ut i detta såååå tråkiga väder var nästan övermäktigt. Men vi peppade varandra jag och mannen och till slut stod jag därute på grusgången med pannlampa och dubbskor redo att ta mig bort till Plättbacken för att springa backintervaller. Jag frös som bara den i nästan 10 min innan jag fick igång genomströmningen i kroppen men sedan så släppte det och det blev sååå skönt att vara utomhus. Märkligt det där, tur att jag tar mig ut för det är ju sedan gammalt riktigt härligt när man väl är därute.
 
Målet var alltså backintervaller i Plättis, 10 st hade vi bestämt oss för och 10 st genomförde vi. Två nöjda som gjorde highfive och sprang hemåt igen, summerade till ett 55 minuters träningspass och sedan hoppade vi in i en varm infraröd bastu. 
 
Inte ett foto blev taget från kvällens träning, hade inte en tanke på att ta med kameran idag så jag tar fram ett grymt minne för att peppa mig och komma ihåg hur underbart det verkligen kan vara att ge sig ut på en löptur.
 
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress