Eva Lång

Headlight Borlänge 10 år
Igår blev det sent.....
 
Digitalt 10-års-jubileum med Headligt AB och det blev verkligen lyckat. Kul med fest för det var länge sedan men jisses....man tål inte partytider särskilt bra nuförtiden. Vi är riktigt trötta idag så förmiddagen ägnar vi nog åt vinterstudion och lång frukost.
 
Det digitala jubileet startade kl 18 med en välkomstfilm som Jonas fått hjälp av Kongressbyrån med att spela in. Riktigt trevlig film. Alla familjer hade fått matkassar levererade under dagen med en trerättersmeny från Haganäs restaurang. Varmrätten krävde lite jobb men både förrätt och efterrätt var klara att servera direkt. En flaska prosecco och lite tillbehör som duk, servetter, guldstjärnor att strö ut på duken, tjusiga guldfärgade ljus och ett snyggt förkläde var extra trevliga tillbehör som följde med i leveransen. Haganäs restaurang hade levererat förstklassig mat, rekommenderar verkligen deras mat. I dessa tider har de trevliga helgmenyer  som man kan beställa inför fredagsmyset. 
 
Kl 20:00, lagom till det var dags för efterrättten samlades alla anställda digitalt och skålade och Jonas hade en frågestund med VD och grundaren av kontoret. Efter det fortsatte festen digitalt och det blev väldigt trevligt. Anledningen till att man är så trött i dag tror jag faktiskt är att det var just digitalt, man blir ganska trött att titta på en skärm i flera timmar. Det blir många intryck från alla personer som är med på video samtidigt på skärmen. Men som sagt såå trevligt och jag vill berömma Jonas för ett riktigt bra initiativ för sin personal. Imponerande personalvård och såå trevligt!!!
 
Den förstklassiga menyn som Haganäs restaurang levererade bestod av följande:
 
Förrätt: Toast Skagen toppad med löjrom.
 
Varmrätt: Hjortrygg med rotfrukter, spetskål, postatisgratäng och svartvinbärssky.
 
Dessert: Mjölkchokladkaka, vit chokladmousse, syrliga äppelvecklare samt sockrade tranbär.
 
De familjer som hade småbarn fick en barnmeny levererad.

(null)     

(null)     

(null)     
                      
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress