Eva Lång

Annandagen och kanonlöpföre i skogen
Alltså, idag var det fint!! - 7 grader kallt och lite småfruset på stigarna så det var inte längre så blött utan riktigt fint löpföre. Visst det kunde väl ha varit en ännu bättre vinterdag om det varit snö så det hade gått att åka skidor, men en sån här löpardag är riktigt bra. När vi var därute och det var så himla fint så blev jag så tacksam över att jag kan och har möjlighet att röra på mig i naturen på detta sätt. En av de största anledningarna numera till att jag tränar regelbundet är att jag vill leva frisk så länge det går utan medicinering. Hålla kroppen i form och inte gå sönder, hålla hjärnan i trim och mota/hålla bort tråkiga sjukdomar så länge det bara går. Pulshöjande träning har ju inte bara effekt på hjärta/lungor utan även på hjärna och det motiverar mig starkt till att röra på mig så mycket som jag gör.
 
Hund, man och jag sprang 75 min blandat underlag som stig, grusväg och obanad terräng i skogen. Det var faktiskt hunden som blev lite trött på slutet, hon har inte samma ork som tidigare vår goding men 75 min är ju helt okej att hon kan vara med på.
 
 
Så glad man blir när man inser att ett nytt naturreservat har etablerats. Nu vet jag att detta området som är ett av mina favoriter i berget kommer att förbli orört. Det känns riktigt bra!!
  
 
  
Efter löptur åkte vi till Lina på dusch och lunch och fick njuta lite av deras julpyntade hus innan vi tog med oss Lina hem till oss på övernattning. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress