Eva Lång

OL och bad i Avestatrakten
Kul med lite OL igen. Idag körde vi Avestas tävling och det var riktigt kul att komma ut med karta och kompass igen. Dock lyckades jag göra en stor bom på min bana till 10:e kontrollen och det är ju lite trist när alla andra kontroller går riktigt bra, MEN nöjd ändå, kan ju inte påstå att jag tränar orientering så ofta och då blir det väl så här....
Jonas vann idag så han har takterna kvar. Lina rätt nöjd och en knäskadad Erik mindre nöjd på grund av det då. 
 
Tävlingen idag var indelad i fyra delar. En start kl 9, kl 11, kl 13 och kl 15. Vi hade blivit tilldelade den sena starten kl 15. Endast två personer startade samtidigt så arrangören höll sig till restriktionerna vad gäller Corona. Ingen gemensam TC utan man fick hålla sig kring bilen före start och efter målgång. Lite trist men ändock kul att komma ut på tävling.
 
Dagens bana.
 
(null)
 
Efter race blev det dopp och middag vid en sjö i skogen. SÅ MYSIGT!!!
Fick en liten pik idag för att jag skrivit på min blogg att hösten är här. Ja idag var det verkligen inte höst utan faktiskt värsta sommardagen, det var supervärmt att springa OL och vi sprang ju kl 15 så det var riktigt hot därute i skogen. Så jag får väl ändra mig lite där och säga att augusti faktiskt numera ofta är varmt och kan ses som en sommarmånad. Vattnet var helt superskönt inte det minsta kallt att hoppa i och ta en simtur. Till maten hade vi Brages match mot Öster på paddan som vi kikade på. Tyvärr blev det förlust idag, men det är bara att bryta ihop och komma igen.
        (null) 
 
(null)
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress