Eva Lång

Fönsterrenovering tar fart igen
Ja allt blev ju liksom inte klart förra sommaren när vi målade hela huset och en del fönster. Faktum är att det är tredje året jag håller på och renoverar. Det tar tid.... och våra fönster var verkligen i behov av upprustning. Nu är det källarfönstren som skall få lite omvårdnad. Två kraschade rutor var det också i ett fönster så det har varit hos glasmästaren och nu är det nya rutor isatta. Tanken är att det skall bli persienner i källarfönstren mot gatan. Vi har saknat det då vi har dusch och bastu där nere och någon folie på fönstren vill jag inte sätta.  Då kan man inte se ut och det är ju halva grejen när det är fönster i källaren, superskönt ju att kunna titta ut och se lite vad som händer på uppfarten när man är därnere och pysslar i tvättstugan.
 
Vädret bjuder verkligen in till målning. Jag hann både grundmåla och lägga det första lagret färg på både karmar och fönster idag. Så fortsätter det i den här farten så är allt klart i tid inför montering av persienner nästa måndag.
 
Det kommer dock bli lite konkurrens om tiden för att hinna färdigt fönstermålningen eftersom vi rivstartat vårt stora projekt Garagenbygge i helgen. Det projektet kommer jag att rapportera löpande om här på bloggen framöver. Idag är jag för trött för att börja skriva om det så det kommer snart, var så säker.
  
(null)

(null)

(null)

Här ser man historien på de gamla fönstren. De har varit både gröna och blå genom sin levnadstid. 

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress