Eva Lång

Dags för grusgropsträning igen
Nu är det dags att bygga starka ben igen för att orka med sommarens löpning och förhoppningsvis något fjällmaraton framåt hösten, ifall nu pandemin kommer att tillåta start i sådana lopp. Just nu tränar jag för att bygga upp mig för att bli bättre men också för att ha min kropp rustad för att på bästa sätt klara av en attack av viruset som härjar i vår värld. Jag tänker att ju bättre förberedd desto större är chansen att det går att ta sig igenom ett smittoangrepp på ett hyggligt sätt.
 
i kväll körde vi först distans i berget i 35 minuter och sedan landade Anna, Jonas och jag i grusgropen och körde backintervaller så det bara rök sand runt benen! Jäklar vad det gick undan!
Ett intensivt, kort, jobbigt pass som vi blir starkare av i våra ben och bygger kapacitet i våra lungor. Perfekt !!
Detta är ett bra tips på träning där man snabbt ser förbättring. Har Ni inte ork att springa i sand så går det kanon att börja med att gå. Det ger också starka ben. Hela kvällarna är lediga till träning nu när vi inte socialiserar oss med vänner på samma sätt som förut. Dessutom blir det ljusare tider nu så passa på att nyttja kvällen och ut och kör!!


(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress