Eva Lång

Jobb i Stockholm i mars
Så var det dags för två dagars jobb i Stockholm. Det var ett tag sedan jag senast var på kontoret i Solna så det kändes jättekul att komma dit och träffa alla härliga kollegor. Extra kul denna gång var att mina tidigare teamkollegor från Köpenhamn, Manchester, Helsingfors och Oslo också var där samtidigt på kickoff med  deras  nya team. Det är inte så ofta vi träffas när vi är spridda i olika länder och nu när vi kommer att höra till olika team framöver blir det ännu mera sällan vi ses så det var kul att kunna tajma in ett besök på Solnakontoret när de också var där.
Efter arbetsdagen knallade jag och mina kollegor från UK och Danmark iväg och checkade in på Best Western Grow i Solna. Mitt mål var att hinna testa deras gym som såg så inbjudande ut på bilderna. Det var perfekt utrustat för det jag behövde och ville köra. Min kollega från Danmark är också träningsflitig så hon hakade på rundan i gymmet i motar före arbetsdagens början. Sååå skönt att träna igång kroppen innan en stillasittande dag på kontoret och innan tåget skulle ta mig hemåt.
 

(null) 
 
Bästa kollegan och jag.
 

(null) 
 
På onsdag kväll fick vi tid till att käka tillsammans vilket är bra för då byggs verkligen relationer  och man lär känna sina kollegor också på det privata planet. Det är värdefullt i det vardagliga jobbet då det t ex blir mycket lättare att ringa någon i UK som man känner lite bättre. 
Restaurangen får bra betyg! Där tillbringade vi  kvällen och bara snackade om allt möjligt  bland annat vår resa till Aberdeen för ett år sedan där vi 4 träffades och jobbade ihop några dagar. Då bodde vi på ett slott i Inverurie där vårt företag äger en lägenhet, grymt häftigt och en cool miljö på den skotska landsorten. Det besöket skrev jag om här på bloggen i maj förra året om du vill läsa och se bilder. 
 
Det jag gillar med att göra en utflykt till våra andra kontor emellanåt är den påfyllning av energi jag får.  Energin fylls på bland annat genom att jag inser att det är många fler är de som jobbar på mitt kontor i Borlänge som driver businessen och företaget vidare. Dessutom finns det så många trevliga människor i vårt företag.
Jag trivs på jobbet nu! Kul att höra mig själv säga det för så har jag inte känt under en stor del av det senaste året. Förutsättningarna är  nu förändrade och vi har många spännande utmaningar  framför oss och jag tycker det känns kul att vara med på den nya resan.              
 
 
 
 
 
 


Dog Carrier Backpack

Thanks for sharing such a fantastic blog!
Best regards,
Thompson Raahauge

Svar: Happy you like it, thank’s!
Eva Lång

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress