Eva Lång

Suget efter min stickning kom tillbaka
För ett och ett halvt år sedan vaknade mitt intresse för stickning till liv efter typ 20 års vila. Jag köpte garn och mönster och stickade nästan färdigt min tröja på kort tid, MEN så blev det bara tvärstopp med tröjan som det inte alls var så mycket kvar att sticka på.... vet ej varför men något kom väl mellan. Slängde av någon anledning med mig stickningen hit till Fränsta och idag på Nyårsafton kände jag att lusten kom tillbaka. Det som är skönt med stickning för mig är att jag kopplar av totalt. Är här och nu och kan i lugn och ro ägna mig åt mina tankar och landa i dem. Lite såsom Yoga också är för mig. 
 
Igår åkte jag så mycket skidor så idag blir det en vilodag från den sporten.  Det blir i stället ett Yogapass med lite styrkeövningar. Behövs som komplement till skidåkningen och Yoga är suveränt när man åker mycket skidor.  Skidåkning blir man väldigt stel av i baksida lår, rumpa och ljumskar och med stelhet på dessa ställen kan man lätt få problem i ländrygg, typ ryggskott och det är inget jag önskar. Det har jag råkat ut för många gånger när jag under perioder tränat mycket mängd.  
 
Här är min blivande tröja. Mönster och garn från Norska Sandnes Garn. De har sååå många fina mönster, jag vill bara sticka allihop!!! 
(null)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress