Eva Lång

Påskplantning
Att vara hemma själv med Lina och Solda i Påsk har varit mysigt.
Vi har pysslat med lite av varje och däremellan bara tagit det lugnt. Det har till och med blivit en stund i solstolen på altanen vid garaget. Några fina turer uppe i berget med hunden har det också blivit i det fantastiskt fina vårvintervädret vi har haft i helgen. Jag tror alla i hela Sverige är nöjda med helgens väder.
 
Alla mina utblommor som har övervintrat i organgeriet har fått ny gjord. Jag har en förhoppning om att inte behöva köpa så mycket blommor till sommaren utan ta vara på det jag har i stället. Till Lina sa jagt: Nu behöver inte jag köpa några fler blommor i sommar, då hörde jag direkt frågan -Vad sa du nu? Hon trodde liksom inte på det riktigt och det gjorde nog inte jag heller, ha ha. Men jag skall verkligen göra ett försök att klara mig så långt det går och endast göra några kompletteringar till planteringarna i mina större grupperingar.
 
Idag skall jag fortsätta med plantering av sticklingar jag tagit av pelargoner och palettblad. Basilika skall också sås för den trivs så bra i mitt växthus och jag tror faktiskt det är min favoritkrydda, älskar doften den ger.
 
Några typiska bilder från denna helgen:
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress