Eva Lång

Wilhelmina nu firar vi 16 år
 
(null)     
 
 
Tänk att vi har hållit ihop 16 år nu. Så länge är det sedan vi 8 tjejer gick den ettåriga utbildningen: Kvinnligt ledarskap hos Wilhelminaakademin. Vad vi vet så är vi den enda av alla grupper genom deras utbildningsår som fortfarande håller i hop och träffas regelbundet. 3-4 gånger per år ses vi och nu under pandemin har vi hållit kontakten genom teamsmöten så när vi nu kunde träffas fysiskt igen så var det sååå härligt. Synd bara att en av oss 8 blev förkyld och inte kunde vara med denna gång när vi nu äntligen kunde träffas på riktigt igen.
 
Extra kul var att vi bokat övernattning på Långsyttans brukshotell där vi hade våra utbildningstillfällen under hösten 2005/ våren 2006. Ägarna har totalrenoverat hotellet och det är verkligen jättefint och nu ligger det ute till försäljning så vi kände att vi hade lite tur som bokat det så att vi hann med att bo där en gång till då vi inte vet vilken verksamhet det blir där framöver. Jag gick runt och fotade lite för jag gillar verkligen deras tapeter och färgsättning. 
 
Efter våra träffar brukar det infinna sig en sån skön känsla av att ha fyllt på energi och den känslan kom även denna gång. Tacksam över att ha detta gäng med så fina vänner i mitt liv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress