Eva Lång

Riktigt fina spår i Gyllbergen
Jobbdag för mig idag. Så är det alltid på Symetri för oss som jobbar i Financeteamet när trettondagen infaller på en vardag. Eftersom vi är börsnoterade och årsbokslutet skall fram fort, redan vecka 2 i januari så är det bara att gilla läget och jobba.
 
Men idag tog jag faktiskt en paus mitt på dagen och åkte till Gyllbergen för att klämma lite lagg. Väl där blev jag faktiskt positivt överraskad. Det var riktigt fina spår på vägen och det var även packat på pensionärsleden mot Dragbergssjön. Mycket skidsugna personer var det som gjorde som oss idag, nämligen drog till Gyllbergen för lite skidåkning. Men det blev faktiskt ingen trängsel i spåren så det var bara att köra på i sitt egna tempo.
 
Jag och Jonas åkte 15 km och efteråt när jag var på hemmaplan igen framför datorn och inne i bokslutsavstämningar så kändes det gött att ha fått komma ut en stund i dagsljuset, även om det inte var någon sol uppe idag heller. Den där solen den har minsann inte visat sig så många gånger de senaste månaderna så nu börjar jag hoppas att det blir ändring på det och att det blir lite fina vinterdagar i januari.
 
Här står de, mina gamla trotjänare vid ledkartan i Gyllbergen. Det var faktiskt läge att inte ha bästa skidorna idag så mina gamla Fischer fick följa med mig idag.
  
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress