Eva Lång

Vinterstädat växthuset
Vilken härlig höstdag vi hade idag!
 
Nu är växthuset redo för vintern. Idag har jag tömt de sista krukorna och baljorna med jord och borstat dem rena så de är redo för nya planteringar till våren. Pallkragarna har jag vänt jorden i och skördat det som fanns kvar, förutom en del purjolök som kan stå kvar ett tag till. Dillen har gått rätt dåligt i år men det blev ändå en hel del att frysa in. Persilja tänker jag får stå kvar, den skall jag övervintra. Sedan har jag kryddor kvar i trädgården men de är ju fleråriga så de låter jag bara vara.
 
Som vanligt så har jag min trogne följeslagare Solda med mig när jag fixar i växthuset. Nu när de inte fanns gurka som hon är så sugen på att vara med och plocka och gärna plockar själv så var hon idag intresserad av mitt förråd av äpplen som står där för tillfället. Klart hon fick ett!! Det är ju ingen kris längre nu när det inte finns äpplen på marken för när det låg äpplen överallt under träden käkade hon säkert 5-10 st om dagen. Fattar inte hur hennes mage pallade med det.
 
  
Husvagnen har också fått åka på vinterförvaring idag. Skönt nu står den inne i Bertils stora lada under vintern redo för oss att hämta till våren. Hoppas vi kommer ut i den några rundor till våren i år och att inte Corona sätter stopp för campinglivet som det gjorde i våras.
 
 
 
 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress