Eva Lång

Trotsade regnet och drog på löptur
Hade räknat med lite finare väder nu på morgonen men det såg inte ut att bli så. Vi hade dock bestämt tid för löptur uppe vid Halla så vi höll oss till planen och drog iväg.
Regn är lite speciellt faktiskt. Det kan kännas väldigt motigt att komma ut och träna om det regnar men oftast är det riktigt skönt. Idag var det inte heller så kallt och då går det bättre. Kombon kyla och regn är inte någon riktig höjdare. Nu hade vi faktiskt tur och klarade oss från det där blöta från himlen. Det tog visst en paus just när vi sprang.
 
Vi tog bilen högst upp på höjderna och körde en 90 minuters runda på de fina områdena där uppe. I bilen hade vi med oss torra kläder att dra på efteråt, vilket är att rekommendera för då blir man inte frusen som man blir av att sitta i blöter kläder hela vägen hem. Är det en transportsträcka med bil till träning så byter jag oftast om till torrt efter träning även om det inte regnar. Viktigt att inte bli kall och frusen som man lätt blir när man är svettig och blöt. På vintern efter ett skidpass byter jag alltid om till torrt.
 
Här är vi längst bort på turen vid Snickarbodarnas fäbod. 
 

(null)

(null)

(null)

Självklart skriver vi en liten hälsning i gästböckerna vid fäbodvallarna. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress